Deprecated: Optional parameter $name declared before required parameter $value is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/globalunitedgroup.nl/httpdocs/wp-content/plugins/seo-redirection-premium/cf/lib/forms/cf.switch_option.class.php on line 10
FAQ | Haardhout Harderwijk

FAQ

FAQ
Welk product kies ik wanneer ik direct wil kunnen stoken?
Al ons ovengedroogde haardhout is perfect droog hout dat direct te stoken is en mooi en rustig brandt in een open haard.
Leveren jullie aan huis?
Wij leveren alle bestellingen via onze ingedeelde routes uit.
Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen wanneer de betaling bij ons binnen is.
Onze vrachtauto lost uw bestelling op het gewenste adres. Let op voor milieuzones en waddeneilanden geldt geen gratis bezorging, vraag naar de voorwaarden.
Aanvullingen betreffende leveringen (b.v. adres- en locatiewijzigingen) kunt u ook na de bestelling nog aan ons melden via het contactmenu. Het lossen van het hout proberen wij zoveel mogelijk op de plek te doen die u wenst, echter de mogelijkheden zijn door de chauffeur ter plaatse te beoordelen ivm de ruimte, ondergrond en veiligheid. Wij leveren uw bestelling met een kooiaap af.
Wat doe ik met een lege Big-Bag?
U kunt de Big-Bag of pallet op uw gewenst moment bij ons retour brengen of bij een volgende levering door ons retour laten halen.
Kan ik afhalen en wat heb ik daar voor nodig?
Op afspraak is het afhalen van uw bestelling uiteraard mogelijk. Dit levert u een korting van 20,- euro op!
Hoeveel hout zit er in een Big-Bag?
De inhoud van een Big-Bag hout is vergelijkbaar met een losgestorte hoeveelheid van 1,2 m3 hout
Hoeveel hout zit er op een gestapelde pallet?
De grote pallets hebben een inhoud vergelijkbaar met een losgestorte hoeveelheid van 3,2m3.
Omdat dit hout voor het droogproces in de pallet gestapeld wordt, kan er verkleuring of vochtuiting ontstaan. Dit doet niet af aan de kwaliteit en u kunt dit gewoon met een borstel verwijderen.
Is het hout duurzaam?
Haardhout harderwijk is een onderdeel van Treasure Building BV. Wij zijn al sinds 1997 gespecialiseerd op het leveren en verwerken van uitsluitend duurzaam hout.
Kunnen de prijzen wijzigen?
Ja, omdat hout een natuur- en seizoensproduct is kunnen de prijzen tijdens het seizoen wijzigen. Omdat wij afhankelijk zijn van de fluctuerende inkoopprijs voor het “ruwe” hout kunnen de prijzen per week verschillen.
Wanneer wordt er geleverd?

Omdat wij gratis bezorgen (met uitzondering van de Waddeneilanden en milieuzones) delen wij uw bestelling in met routes. Dit betekent dat wij normaal gesproken binnen tien werkdagen na bestelling bij u afleveren. Mocht u specifieke wensen hebben qua leverdag of datum vernemen wij dit graag en zullen trachten hiermee rekening te houden. De exacte leverdag wordt met u afgesproken.

Bij afhalen in Harderwijk geldt een korting van euro 20,- per bestelling

Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, welke te vinden zijn op deze website.

Wij leveren op het door u opgegeven adres met onze vrachtwagen. Dat is een grote vrachtwagen met een oplegger waar wij circa 20 pallets mee kunnen vervoeren.
Vanaf de vrachtwagen wordt de pallet of bigbag met een kooiaap op zijn plek gezet. Wij maken een voorbehoud voor levering over grind, gras, dijkjes en hellingen of een minder goed aangelegde bestrating etc. Pallets en bigbags worden in principe op de stoep afgeleverd. U kunt ons mailen met eventuele aanvullende loswensen en de chauffeur bepaalt dan ter plaatse of uw wensen mogelijk zijn. Schade als gevolg van plaatsing op uw terrein (verzakte bestrating etc) is voor uw eigen rekening. Bij vakantieparken, appartementen etc. wordt geleverd tot de hoofdingang op de begane grond.

Vragen over hout
Wat zijn de verschillen tussen ovengedroogd en natuurlijk gedroogd hout?

Ovengedroogd haardhout heeft vanwege het versnelde droogproces nog de karakteristieke houtgeur. Daarnaast is het hout schoner omdat het minder verontreinigingen heeft van ongedierte of schimmels, veroorzaakt door langdurige opslag door buiten drogen.

Op verzoek kunnen wij ook natuurlijk gedroogd hout leveren.

Privacy
Privacy verklaring

HaardhoutHarderwijk.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. HaardhoutHarderwijk.nl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

HaardhoutHarderwijk.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, mobiele nummer, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

• Wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website door een mail te sturen naar info@haardhoutharderwijk.nl

• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

• Als u reageert op een actie of prijsvraag, vragen wij uw naam, adres en e-mailadres. Deze gegevens gebruiken we om de actie uit te voeren en de respons op onze marketingacties te meten. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van HaardhoutHarderwijk.nl, dan kunt u contact met ons opnemen. In het geval dat een wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Verzendkosten
Wat zijn de verzendkosten voor mijn regio?

Wij rekenen geen verzendkosten met uitzondering van de Waddeneilanden.

Ook is het mogelijk uw bestelling bij ons af te halen in Harderwijk van ma. tot vr. 8.00-16.30 uur, zaterdags op afspraak. Dit levert u een korting van 20,- euro op.

Betaalmogelijkheden
Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Als u de bestelling bij ons komt afhalen is er mogelijkheid tot contant betalen of via PIN.

Bij bestellingen die u graag wilt laten bezorgen zijn er drie mogelijkheden:
* Rembours (contant bij levering), extra kosten euro 15,-
* Betaling per bank vooraf
* IDEAL

Uit de verschillende mogelijkheden kunt u kiezen tijdens het bestelproces.