Deprecated: Optional parameter $name declared before required parameter $value is implicitly treated as a required parameter in /var/www/vhosts/globalunitedgroup.nl/httpdocs/wp-content/plugins/seo-redirection-premium/cf/lib/forms/cf.switch_option.class.php on line 10
Service en gebruik | Haardhout Harderwijk

Haardhout Harderwijk doet er alles aan om u naar tevredenheid te voorzien van haardhout.

Mochten er vragen of klachten zijn over de producten en/of diensten van Haardhout Harderwijk dan nodigen wij u vriendelijk uit daarvoor gebruik te maken van onze contactpagina.
U ontvangt dan van ons per omgaande een bevestiging en nemen uw vraag/klacht direct in behandeling.

Graag wijzen wij u erop dat, conform onze leveringsvoorwaarden (Artikel 15), eventuele geschillen door u kunnen worden voorgelegd aan de geschillencommissie van Stichting Webshop Keurmerk:
Geschillencommissie Webshop, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).

Herroepingsrecht

U heeft als klant de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Tijdens de bedenktijd verplicht u zich zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts in die mate uitnemen of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het wenst te behouden.

Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt zal het product zoveel als mogelijk compleet en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De kosten van de terugzending zijn voor uw rekening.